1/6/10

Γενέθλια Λέσχης Φίλων Κόμικς
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γενέθλια Λέσχης Φίλων Κόμικς

...γιατί τα κόμικς είναι πάθος

Ένας χρόνος. Ένας χρόνος παρουσιάσεις, ένας χρόνος διάβασμα, ένας χρόνος δημιουργία, ένας χρόνος καλή παρέα, ένας χρόνος κόμικς. Ένας χρόνος πέρασε και η αρχή έχει γίνει!

Τον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησής μας φιλοξενήσαμε παρουσιάσεις τίτλων και εκδοτικών δραστηριοτήτων, διοργανώσαμε παζάρια μεταχειρισμένων κόμικς, κάναμε αμέτρητες συναντήσεις για συζήτηση και ανταλλαγές, εμπλουτίσαμε την ανοιχτή βιβλιοθήκη μας με πάνω από 10.000 τεύχη διαθέσιμα σε όλους τους αναγνώστες της 9ης τέχνης, κυκλοφορήσαμε ημερολόγιο με αποκλειστικές δουλειές Ελλήνων δημιουργών και εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας με αυθεντικά έργα.

Φυσικά δεν επαναπαυθήκαμε μόνο σε αυτά. Κάναμε αισθητή την παρουσία μας σε οποιαδήποτε εκδήλωση αφορά τα κόμικς, υποστηρίξαμε εκδοτικές προσπάθειες, δημιουργούς και αναγνώστες. Οι συγκεντρώσεις μας έχουν γίνει πάρα πολύ συχνές και πολυπρόσωπες. Γνωρίσαμε μέλη από όλη την Ελλάδα και είναι περισσότερο από σαφές ότι είμαστε μια πανελλαδική λέσχη.

Η Λέσχη Φίλων Κόμικς έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, και σαν μικρό παιδάκι, άρχισε να περπατάει. Μεγάλωσε η παρέα μας, μεγάλωσε η βιβλιοθήκη, μεγάλωσε και ο χώρος που μας στεγάζει. Όμως εμείς, όπως όλοι οι γνήσιοι χαρακτήρες κόμικς, αρνούμαστε να μεγαλώσουμε πραγματικά. Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε όλοι μαζί, για τα καρέ που έχουμε γεμίσει, για τις σελίδες που έχουμε ακόμα μπροστά μας να απολαύσουμε και για τα ταξίδια στον κόσμο της φαντασίας που μας περιμένουν.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια της Λέσχης Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι, το Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 9μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας

Για την Λέσχη Φίλων Κόμικς

Γιώργος Γεωργέλος

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Σταματία Αντωνάτου

Αγ. Ειρήνης 5, Αθήνα Τ.Κ. 105 51

Τηλ.: 210 3318168

Mob.: 6974 926755

e-mail: erma_jaguar@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου