11/4/10

Φιλοπρόδος Όμιλος Υμηττού- ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Υπενθύμιση

Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ο Όμιλός μας στα πλαίσια των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του, θα διοργανώσει

Πανελλήνια Έκθεση Γελοιογραφίας και Σκίτσου με θέμα

«Η Νοσταλγία της Πατρίδας»

Η Πρόσκληση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και όχι μόνο σε επαγγελματίες σκιτσογράφους και γελοιογράφους.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αίθουσα του Ομίλου μας και θα λειτουργεί για 15 ημέρες. Μετά την Έκθεση τα έργα θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο του Ομίλου.

Θα γίνει επίσης προσπάθεια η Έκθεση να γίνει και περιοδεύουσα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να μας αποστείλουν:

Μέχρι 3 γελοιογραφίες ή σκίτσα σε μεγέθη Α4 ή Α3 έγχρωμα ή ασπρόμαυρα πρωτότυπα καθώς επίσης και σε αρχεία jpeg.

Όνομα, Επώνυμο, Όνομα Πατέρα, Ηλικία, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, e-mail και τον τόπο καταγωγής τους.

Προθεσμία υποβολής των έργων η 25η Απριλίου 2010.

Η αποστολή των έργων μπορεί να γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ στην Ταχυδρομική Θυρίδα 79029 ή Α. Λεντάκη – Αμισσού και Σμύρνης 17237 Υμηττός. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αποστολέα.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από Καλλιτεχνική Επιτροπή. Θα προσπαθήσουμε να εκτεθεί τουλάχιστον ένα από κάθε συμμετέχοντα. Έργα εκτός θέματος δεν θα εκτεθούν. Τα έργα είτε εκτεθούν, είτε όχι δεν θα επιστραφούν.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Γιάννη Κάλτσα στα τηλέφωνα 2107625856 ώρες 7-10 μ.μ. και 6972534475 και στα e-mail: ykaltsas@gmail.com και info@foy.gr

Αν επιθυμείτε πληροφορίες σε άλλη γλώσσα εκτός της ελληνικής παρακαλούμε να στέλνετε e-mail.

Η αποστολή των έργων μπορεί να γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ στην Ταχυδρομική Θυρίδα 79029 ή Α. Λεντάκη – Αμισσού και Σμύρνης 17237 Υμηττός. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αποστολέα.

Επίσης πίσω από το κάθε έργο πρέπει να αναγράφουν το όνομα και το επώνυμό τους. Ο Όμιλος θα εκδώσει ψηφιακό κατάλογο της Έκθεσης και ενδεχόμενα και έντυπο.

Για όσους επιθυμούν μπορούν να γνωρίσουν τον Όμιλο από την ιστοσελίδα μας www.foy.gr και το blog μας www.filoproodos.blogspot.com . Επίσης από εκεί θα ενημερώνονται και για τις εξελίξεις σχετικά με την Έκθεση καθώς επίσης και για το πρόγραμμα των εμβόλιμων εκδηλώσεων που θα την πλαισιώσουν.

Σας προσκαλούμε εσάς τους Ομογενείς Έλληνες της Διασποράς να ανταποκριθείτε και να συμμετέχετε με έργα σας.

Θα έρθουμε σε επαφή με τα Ομογενειακά μέσα ενημέρωσης ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. Επίσης θα υπάρξει σημαντική ενημερωτική προβολή της Έκθεσης από τα ΜΜΕ.

Παρακαλούμε όλους τους παραλήπτες της Πρόσκλησης να την διακινήσουν κι εκείνοι ή να μας στείλουν e-mail ώστε να την στείλουμε εμείς.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Γιάννης Κάλτσας Λένα Γιακουμάκη Ρούσσου

redaktion@elliniki-gnomi.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου