30/11/09

Παρουσίαση βιβλίων

Παρουσιάζουμε τα βιβλία 3 συνάδελφων γελοιογράφων που εκδώθηκαν πρόσφατα.

Ευθυμιάδης Θανάσης:΄΄.Κατά γελοιογραφική προσέγγιση΄΄, έκδοση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με σκίτσα που ο Θανάσης έχει συμμετάσχει σε Διεθνείς Εκθέσεις και διαγωνισμούς όπου έχει αποσπάσει και διακρίσεις πάνω από 30 φορές.



Μουρατίδης Σπύρος:[αυτόνομη έκδοση ] ΄΄ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΕΙΝ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ΄΄που περιλαμβάνει σκίτσα που δημοσιεύτηκαν στην κυριακάτικη εφημερίδα της Κέρκυρας ΄΄ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ΄΄



Ξαγοράρης Γιάννης: "ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ του ΓΙΑΝΝΗ"
Προκειται για μια σειρα κομικ στριπ. Εκδοθηκε τον οκτωβριο του 2003. Κεντρικοι ηρωες ο Φυτουλας και ο Χλεχλες, δυο καθημερινοι τυποι, δυο φιλαρακια συγκατοικοι, που παρα τις αντιξοοτητες της καθημερινοτητας, επιμενουν να επιβιωνουν...άθελά τους..., στροβιλιζονται σε περιπετειες καθημερινης τρελας, πεφτουν σε απανωτες γκαφες και ...αμπελοφιλοσοφουν, προσπαθωντας να ανακαλυψουν το νοημα της ζωης...

4 σχόλια:

  1. Τα παραπάνω άλμπουμ που μπορούμε να τα βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω! Θα μάθω άμεσα και θα σε ενημερώσω και από δώ και στο mail σου! Περίμενε απάντηση μου!Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το βιβλίο του Ξαγοράρη ίσως υπάρχει ακόμη στο "Σολάρις" και στο "Κομικόν" ή μπορεί να τα ταχυδρομήσει ο ίδιος με 5ευρώ + ταχυδρομικά.
    Επικοινωνία στο τηλ.22810-86624

    Για τα βιβλία του Θανάση Ευθυμιάδη,επικοινώνησε μαζί του στο 210-6541284
    και για τα βιβλία του Σπύρου Μουρατίδη στο 26610-23126

    ΑπάντησηΔιαγραφή