29/10/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

«ΜΥΘΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

Το Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου φιλοξενεί τη Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα «Δούρειος Ίππος», τη Διαβαλκανική Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα «Ο Εθνικισμός – με χιούμορ στα Βαλκάνια» και την Πανελλαδική Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα «Περιβάλλον», σε συνεργασία με τη F.E.C.O. Levadia.

Πρόκειται για μία πολυθεματική έκθεση γελοιογραφίας όπου συναντιούνται η αίσθηση του χιούμορ και οι διαφορετικές οπτικές των καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο. Τα σκίτσα σχολιάζουν, σατιρίζουν και γίνονται η αφορμή για να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε καυτά θέματα της καθημερινότητάς μας, εστιάζοντας πάντα στην αστεία πλευρά τους.Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει έργα γελοιογράφων από τη Γαλλία, Σερβία, Τουρκία, Βραζιλία, Γερμανία, Αργεντινή, Νιγηρία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία κ.α.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19.30 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009 στην αίθουσα «ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» (ισόγειο Δημαρχείου). Θα είναι ανοικτή για το κοινό 10.00 -13.00 και 18.00-22.00.



Σας ευχαριστούμε θερμά για τις αναφορές.



Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2143356 -317 1375

E-mail: pneumatiko@galatsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου